Zoek op referentienummer: 

Oktober 2016

Seiko Premier
Klassieke inspiratie. Moderne Expressie.

Verfijnd maatwerk

De nieuwe 2016 collectie van Premier wordt ook wel de Premier Tailored Line genoemd. Het nieuwe slanke en verfijnde Premier horloge heeft alle kenmerken van een klassiek dress horloge, maar dan wel met de moderne stijlinvloeden die bepalend zijn voor alle Premier creaties. Met deze prachtige samensmelting van klassiek en modern heeft Seiko een uniek Premier uurwerk weten te creëren.

Perfectie in elk detail:

De kast is slank en ogenschijnlijk simpel. Het horloge is tot in detail perfect kwalitatief afgewerkt. Dit zie je onder andere aan de schitterende afwerking aan de zijkant van de kast met matte en glanzende details. Ook de kroon is subtiel vormgegeven.

De zogenoemde lugs – de verbindende aanzet tussen kast en de horlogeband - zijn kenmerkend voor Premier en zorgen voor de unieke Premier-signatuur.

De Romeinse cijfers op de wijzerplaat geven het horloge een herkenbare klassieke uitstraling. Waarbij de afwisseling met de streepindex zorgt voor een moderne stijl toevoeging. Het resultaat is dat de look van wijzerplaat perfect in balans is. Klassiek en modern in perfecte harmonie!

De wijzers zijn lang en scherp gesneden. De diepblauwe afwerking benadrukt het klassieke gevoel. Het Premier horloge is voorzien van saffierglas. Dat biedt de drager onder alle lichtomstandigheden een heldere kijk op de schitterende wijzerplaat.

De collectie biedt een ideale pasvorm om de pols. Gaat je voorkeur uit naar een massief stalen bracelet of liever een kalfslederen horlogeband? Beide varianten garanderen een soepele en zeer comfortabele pasvorm voor optimaal draagcomfort.

De collectie van Premier is gemaakt voor heren en dames.
Er zijn drie afmetingen verkrijgbaar. 40,7 mm; 38,2mm en 30,5mm. Bekijk hier de line up:

40,7mm - met datumweergave
38,2mm - met decentrale secondewijzer
30,5mm - met datumweergave
Share